Ukrainos įkvėpti virtinukai su rikotos įdaru ir vyšnių padažu

AUTORIUS:
Greta (instagram: noriuniam)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Ukrainos įkvėpti virtinukai su rikotos įdaru ir vyšnių padažu
Ukrainos įkvėpti virtinukai su rikotos įdaru ir vyšnių padažu
Ukrainos įkvėpti virtinukai su rikotos įdaru ir vyšnių padažu
Autorius apie receptą: Ukrainoje labai populiarus patiekalas Vareniki, t. y. ukrainietiški koldūnai su įvairiausiais įdarais: mėsa, varške, bulvėmis, kopūstais ir išskirtiniai saldūs koldūnai Ukrainoje labai populiarus patiekalas Vareniki, t. y. ukrainietiški koldūnai su įvairiausiais įdarais: mėsa, varške, bulvėmis, kopūstais ir išskirtiniai saldūs koldūnai su vyšniomis. Aš įkvėpta Ukrainos virtuvės tradicijų pagaminau saldžią virtinukų improvizaciją su rikotos ir bananų įdaru bei vyšnių padažu. Šis patiekalas desertinis, puikiai tinka vaikams ir gardiems savaitgalio pusryčiams visai šeimai.
(...daugiau) Greta (instagram: noriuniam)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
2 stiklinės miltų
1 vienetas kiaušinių
0.5 stiklinės vandens
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
250 gramų rikotos sūrio
1 vienetas bananų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Padažui:
200 gramų šaldytų vyšnių
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas kukurūzų krakmolo
Patiekiant:
1 indelis jogurto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įdarui skirtus produktus (rikotą, bananą, vanilinį cukrų) gerai sutriname šaukštu arba šakute ir išmaišome.
2.
Atšildytas vyšnias beriame į puodą ir maišydami paverdame su cukrumi ir krakmolu iki sutirštės. Išjungiame kaitrą ir atvėsiname.
3.
Tešlai skirtus produktus (miltus, vandenį, kiaušinį, cukrų, druską) išmaišome ir ant miltais padengto stalo išminkome tešlą. Tada ją plonai iškočiojame. Ant iškočiotos tešlos su nemaža stikline spaudžiame apskritimus. Ant kiekvieno jų dedame įdaro, lenkiame pusiau ir kraštus paspaudžiame šakute, kad suliptų.
4.
Dedame į šiek tiek pasūdytą verdantį vandenį ir verdame apie 5 min.
5.
Išvirusius virtinukus patiekiau su vyšnių padažu ir natūraliu jogurtu.
Patarimai:
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu" priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
AUTORIUS: Greta (instagram: noriuniam)
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital