Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g miltų
400 g virtų grybų
Druska
1 svogūnas
1 kiaušinis
1 v. š. džiūvėsėlių
Pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, druskos ir vandens užminkykite pokietę tešlą, įmuškite kiaušinį ir dar kartą išminkykite.
Grybus sumalkite mėsmale, suberkite į juos smulkiai sukapotą svogūną, šaukštą džiūvėsėlių, pasūdykite, pagardinkite pipirais.
Tešlą iškočiokite, stikline išspauskite apskritimus, į jų vidurį dėkite grybų įdaro ir gerai užspauskite kraštelius.
Virtinius dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir kai jie iškils į paviršių virkite apie 7 min.
Naminiai virtukai tai gardu, primena vaikystę ir viešnagę pas tetą kai valgiau virtinius su tarkuotų bulvių-mėsos įdaru, buvo labai skanu! Teko valgyti virtinius su įvairiausiais įdarais bet labiausiai patinka tarkuotų bulvių įdaras ir bulvių įdaras - paprasti bet skanūs, aišku reikia į juos dėti spirgučių, svogunėlio, pipiriūko.
ATSAKYTI