Vienos skardos omletas su daržovėmis orkaitėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Vienos skardos omletas su daržovėmis orkaitėje
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Vienos skardos omletas su daržovėmis orkaitėje
Vienos skardos omletas su daržovėmis orkaitėje
Vienos skardos omletas su daržovėmis orkaitėje
Autorius apie receptą: Vos kelios minutės paruošimui, o likusį darbą atliks orkaitė, tad jei mėgstate sočius pusryčius, o prie keptuvių stovėti nesinori ar nėra kada, šis receptas tiesiog Vos kelios minutės paruošimui, o likusį darbą atliks orkaitė, tad jei mėgstate sočius pusryčius, o prie keptuvių stovėti nesinori ar nėra kada, šis receptas tiesiog fantastiškas. Jis taip pat idealus, kai reikia pamaitinti daug valgytojų ar norisi pasigaminti paruoštukų darbo savaitei - nors šis omletas pats skaniausias šiltas, atvėsęs irgi gardus, tad puikiai tinka į pietų dėžutę ar užsidėti ant sumuštinio. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
12 vienetų kiaušinių (naudojau M dydžio)
100 gramų čederio sūrio (arba fermentinio ar mocarelos)
80 mililitrų pieno (arba grietinėlės)
5 vienetai pievagrybių
1/4 vieneto raudonosios paprikos
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų (nedidelio)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įjungti orkaitę kaisti iki 200 C (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be vėjelio).
2.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais, papriką - kubeliais, svogūną - pusžiedžiais.
3.
Į dubenį įmušti kiaušinius, supilti pieną, dėti druskos bei pipirų ir išplakti. Patogu plakti šluotele ar tiesiog elektriniu mikseriu ar net kokteilinėje.
4.
Kepimo skardą (naudojau 30x40 cm) iškloti kepimo popieriumi. Kad popierius geriau priliptų, jį patepkite aliejumi. Supilti paruoštą kiaušinių masę, ant viršaus išdėlioti pievagrybius, papriką ir svogūną. Ant viršaus užtarkuoti sūrį.
5.
Kepti iki 200 C įkaitintos orkaitės viduryje apie 20 min iki bus švelniai auksinės spalvos.
6.
Skanu tiekti su pomidorų ar kitu padažu, ar uždėti ant duonos riekelės.
Patarimai:
Daržoves omleto viršui galite rinktis savo nuožiūra. Be mūsų naudotų taip pat tiktų brokoliai, žiediniai kopūstai, žalieji žirneliai, plonais šiaudeliais pjaustytos (arba šiek tiek pakepintos) morkos, salierai ir kt.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital