Veršienos medaljonai

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Veršienos medaljonai
Veršienos medaljonai
Veršienos medaljonai
Veršienos medaljonai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g veršienos išpjovos
3 česnako skiltelės
druska
malti juodieji ir kvapnieji pipirai
provanso žolelės
2 - 3 šaukštai miltų
saulėgrąžų aliejus kepti
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įšspaudžiame česnaką, sumaišome jį su druska, žolelėm ir pipirais. Išpjovą supjaustome 1 cm storio riekutėmis. Jas ištriname prieskonių mišiniu ir palaikome pora valandų. Mėsos gabaliukus, pavoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Iškeptus sudedame į puodą, uždengiame ir palaikom taip 3 - 5 min. Skanaus .
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital