Mieles ir 50 g cukraus ištirpinti pašildytame piene , palikti 10 min., kol mielės iškils. Po to, supilti 500 g miltų, gerai išmaišyti ir palikti šiltoje vietoje apie 40 min., kol masė pakils dvigubai.
Sumaišyti likusį kiekį cukraus su kiaušiniais, supliti aliejų ir viską supilti į pakilusią tešlą. Suberti likusius 500 g miltus, druską ir viską labai gerai išmaišyti, kol tešla nebelips prie dubens sienelių. Pabaigoje įminkyti razinas. Iš paruoštos tešlos suformuoti norimo dydžio kepaliukus arba vieną didelį pyragą ir kildyti šiltoje vietoje, kol padidės dvigubai. Aptepti suformuoto pyrago paviršių kiaušinio plakiniu ir kepti 200°C apie 30 min. Tada pamažinti temperatūrą iki 180°C temp.. Kepti apie 1 val. priklausomai nuo kepaliukų dydžio.