Autorius apie receptą:
Sausainiai skanūs, išsilaiko trapūs kelias dienas, labai greitai paruošiami, tinka ir šventiniam stalui!
Sausainiai skanūs, išsilaiko trapūs kelias dienas, labai greitai paruošiami, tinka ir šventiniam stalui!
Deimantė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 50
250 gramų
miltų
250 gramų
varškės
200 gramų
sviesto
1 šaukštelis
kepimo miltelių
šiek tiek
cukraus
šiek tiek
cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Minkštą sviestą ištriname su varške. Suberiame miltus ir kepimo miltelius, miltų beriame tiek, kad tešla neliptų prie rankų. Užminkome tešlą.
2.
Iškočiojame kuo plonesnį lakštą, stikline išspaudžiame apskritimus, abi puses spustelim į cinamoninį cukrų ir sulankstome du kartus per pusę, galima lenkti ir vieną kartą.
3.
Kepame 180°C orkaitėje apie 20 minučių, arba kol gražiai paruduoja. Atvėsiname. Skanių sausainių!