"Velniški" espreso martini keksiukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
"Velniški" espreso martini keksiukai
"Velniški" espreso martini keksiukai
"Velniški" espreso martini keksiukai
Autorius apie receptą: Keksiukai tikrai labai skanūs ir verti nuodėmės. Jiems naudojamas yra kavos likeris, bet jei neturite ar nenorite pilti, nebėda, tiesiog dėkite kavos. Keksiukai tikrai labai skanūs ir verti nuodėmės. Jiems naudojamas yra kavos likeris, bet jei neturite ar nenorite pilti, nebėda, tiesiog dėkite kavos. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
3 vienetai kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
85 gramai rudojo cukraus
60 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
50 mililitrų kavos likerio
30 gramų kakavos
1 šaukštas tirpios kavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
Kremui:
250 gramų maskarponės sūrio
100 gramų cukraus pudros
0.5 šaukštelio vanilės ekstrakto
pagal poreikį maistinių dažų (raudonų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi iki vientisos konsistencijos masės.
2.
Kakavą, kepimo miltelius, kavą ir miltus sumaišome.
3.
Po truputį beriame miltų mišinį į kiaušinių masę ir maišome. Supilame likerį ir aliejų. Viską gerai išmaišome. Tešlą padaliname į 12 popieriniais "sijonėliais" išklotų keksiukų formelių.
4.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min, kol keksiukai iškeps. Ar iškepė, patikriname mediniu smeigtuku - įsmeigus ir ištraukus jis turėtų būti sausas. Jei aplipęs tešla, kepame dar 5-10 minučių ir vėl tikriname. Atvėsiname.
5.
Kremui sumaišome maskarponės sūrį su cukraus pudra, vanilės ekstraktu ir maistiniais dažais. Jei kremas išėjo tirštas, praskieskite šlakeliu pieno.
6.
Kremą dedame į konditerinį maišelį ir užspaudžiame kremo ant atvėsusių keksiukų. Puošiame pagal fantaziją.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital