Veganiški mangų ledai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Veganiški mangų ledai
Autorius apie receptą: Labai skanūs, nuostabios kreminės konsistencijos mangų ledai. Labai skanūs, nuostabios kreminės konsistencijos mangų ledai. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 mililitrų kokosų pieno (1 skardinės)
100 gramų mango vaisiaus (džiovintų)
1 šaukštas klevų sirupo (arba datulių sirupo, galima nedėti)
Papuošimui:
šiek tiek pistacijų (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kokosų pieną šiek tiek pašildome, kad taptų vientisas.
2.
Supjaustome mangus nedideliais gabalėliais, dedame į kokosų pieną ir paliekame 6-12 val. pastovėti.
3.
Į kokosų pieno-mangų masę supilame klevų sirupą ir sutriname iki vientisos konsistencijos.
4.
Dedame į indą, uždengiame maistine plėvele ir pastatome į šaldiklį stingti.
5.
Ištraukiame, palaukiame 15 minučių ir ledus dedame į porcijinius indelius. Papuošiame pistacijomis.
Patarimai:
Riešutus galite įmaišyti į ledus.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital