Veganiški mangų ledai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Veganiški mangų ledai
Autorius apie receptą: Labai skanūs, nuostabios kreminės konsistencijos mangų ledai. Labai skanūs, nuostabios kreminės konsistencijos mangų ledai. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 mililitrų kokosų pieno (1 skardinės)
100 gramų mango vaisiaus (džiovintų)
1 šaukštas klevų sirupo (arba datulių sirupo, galima nedėti)
Papuošimui:
šiek tiek pistacijų (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kokosų pieną šiek tiek pašildome, kad taptų vientisas.
2.
Supjaustome mangus nedideliais gabalėliais, dedame į kokosų pieną ir paliekame 6-12 val. pastovėti.
3.
Į kokosų pieno-mangų masę supilame klevų sirupą ir sutriname iki vientisos konsistencijos.
4.
Dedame į indą, uždengiame maistine plėvele ir pastatome į šaldiklį stingti.
5.
Ištraukiame, palaukiame 15 minučių ir ledus dedame į porcijinius indelius. Papuošiame pistacijomis.
Patarimai:
Riešutus galite įmaišyti į ledus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital