1.
Žarną iš vakaro užmerkti parūgštintame vandenyje, ryte perplauti tekančiu vandeniu.
2.
Svogūną susmulkinti, pakepinti keptuvėje ant aliejaus, kol pasidarys skaidrūs.
3.
Bulvę sutarkuoti smulkia tarka, įberti druską, sudėti pakepintą svogūną, įpilti užvirintą pieną, išmaišyti.
4.
Užrišti vieną žarnos galiuką, per specialų vamzdelį supilti tarkius, žarna turi būti plokščia, svarbu nepripildyti per daug. Užrišti (arba kitaip užtvirtinti) kitą žarnos galą. Į kepimo indą įpilti vandens, įdėti vėdarą.
5.
Orkaitę įkaitinti iki 200 C laipsnių. Įdėjus kepti po 5 minučių (kai žarna išsipučia) subadyti stora adata. Vėliau dar badyti 3 - 4 kartus.
6.
Maždaug po 20 minučių, kai gražiai apskrunda, apversti, dar kartą subadyti, jei reikia, įpilti truputį vandens. Kepti, kol gražiai apskrus. Patiekti su slyvų ar kitokia uogiene arba su grietine.