Varškinis tinginys su juodaisiais serbentais (be kondensuoto pieno)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Varškinis tinginys su juodaisiais serbentais
Autorius apie receptą: Tikrai labai skanu, ypač kai perkandi maloniai rūgštų serbentą. Vertas gaminti desertas. Jį gamindama labiausiai rėmiausi [url=[/url]... Tikrai labai skanu, ypač kai perkandi maloniai rūgštų serbentą. Vertas gaminti desertas. Jį gamindama labiausiai rėmiausi šiuo Renatos iš Sezoninės virtuvės tinklaraščio receptu. (...daugiau) Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų varškės
500 gramų juodųjų serbentų
400 gramų sausainių
160 gramų cukraus
140 gramų sviesto (minkšto)
Aptepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sausainius sulaužome gabalėliais.
2.
Uogos perrenkame, švariai nuplauname ir nuvarviname, pašaliname kotelius.
3.
Minkštą sviestą sutriname su cukrumi iki purumo, sudedame varškę ir gerai sutriname elektriniu plakikliu.
4.
Atsargiai įmaišome uogas ir sausainius. Paliekame pastovėti kambario temperatūroje apie pusvalandį.
5.
Formą ar dubenį truputį patepame aliejumi, sukrečiame masę ir lengvai paspaudžiame šaukštu, kad neliktų tarpų. Dedame į šaldytuvą. Geriausiai, kad pastovėtų per naktį.
6.
Prieš patiekiant, išverčiame ant lėkštės ar padėklo.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Nemira
2021-07-20 20:38
Ne itin mėgstu juoduosius serbentus, ir nemaniau, kad skonis patiks. Netikėtai skanus pavyko ir gaminsiu dar ne kartą. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital