Varškės tinginys be kondensuoto pieno

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Varškės tinginys be kondensuoto pieno
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Varškės tinginys be kondensuoto pieno
Varškės tinginys be kondensuoto pieno
Varškės tinginys be kondensuoto pieno
Autorius apie receptą: Šis varškės tinginio receptas man patinka labiau negu klasikinis, nes ingredientai visiškai paprastučiai, skonis puikus ir galima reguliuoti saldumo kiekį pagal savo skonį bei Šis varškės tinginio receptas man patinka labiau negu klasikinis, nes ingredientai visiškai paprastučiai, skonis puikus ir galima reguliuoti saldumo kiekį pagal savo skonį bei tai, ar naudojami sausainiai saldesni ar ne tokie saldūs. Sustingsta puikiai, skanutėlis, visų svečių pamėgtas. (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
400 gramų sausainių (Gaidelio tipo)
400 gramų varškės (naudoju 9 proc. iš kvadratinių pakelių)
200 gramų sviesto
100 gramų grietinės, 30% riebumo
100 gramų cukraus (arba pagal skonį)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius sulaužau nedideliais gabalėliais kaip traciniam tinginiui.
2.
Į dubenį dedu varškę, kambario temperatūros sviestą, grietinę, cukrų bei vanilinį cukrų. Elektriniu trintuvu (vadinamu blenderiu) viską sutrinu iki vientisos masės. Jeigu trintuvo neturite, žr. patarimus žemiau.
3.
Varškės masę gerai sumaišau su sausainiais.
4.
Viską krečiu į kepimo popieriumi išklotą formą (tinka kekso forma, apvali pyrago forma ar bet koks indelis). Standžiai suspaudžiu, kad neliktų tarpų.
5.
Dedu į šaldytuvą bent 6-7 valandoms (o dar geriau - per naktį), kad sustingtų.
Patarimai:
Jeigu neturite elektrinio trintuvo, darykite taip: varškę pertrinkite per sietelį, tada ją gerai šaukštu ištrinkite su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei sviestu, galiausiai - įmaišykite grietinę, po jos - smulkintus sausainius.
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital