Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g varškės
2 kiaušiniai
4 šaukštai cukraus
vanilinio cukraus
~ 7 šaukštai miltų
1/3 šaukštelio kepimo miltelių
riebalų virimui
cukraus pudros užbarstymui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę reikia gerai ištrinti su cukrumi. Sudėti kiaušinius, gerai išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijojant sudėti į varškę ir išminkyti. Tešla turi būti nelabai lipni, kad būtų galima kočioti. Iškočiojus išspausti su formelėm kokias nors gėlytes. Puode arba gilioje keptuvėje užkaitinti riebalus. Dedame spurgytes į puodą ir kepame, kol abi pusės gražiai aprus. Iškeptas dėti ant popierinių rankšluostukų, kad nusivarvėtų aliejus. Galiausiai pabarstyti milteliniu cukrumi arba cukraus pudra. Skanaus :)