1.
400 mililitrų pieno užvirti su cukrų. Į likusį pieną suberti 80 gramų pudingo ir išmaišyti. Kai pienas užvirs, supilti pudingą ir labai gerai išmaišyti. Pudingą palaikyti ant ugnies dar kelias sekundes nuolat maišant. Atvėsinti pudingą iki kambario temperatūros.
2.
Į didelį dubenį sudėti varškę, atvėsusį pudingą, cukraus pudrą arba medų, vanilinį cukrų, likusį pudingą, 1 šaukštą miltų ir kiaušinius. Viską išmaišyti iki vientisos masės.
3.
Sausainius susmulkinti iki trupinių, įdėti sviestą ir minkyti kaip tešlą. Jei masė per sausa, galite įpilti šiek tiek vandens ir minkyti toliau.
4.
Torto formos dugną iškloti kepimo popieriumi ir ant jo paskirstytyi sausainių masę. Stipriai paspaudžiant suformuoti pagrindą ir padaryti kraštelius.
5.
Paruoštą varškės masę pilti ant sausainių, ant viršaus sudėti uogas. Dėti tortą į 180 C laipsnių orkaitę ir sumažinti temperatūrą iki 150 C laipsnių ir kepti apie 2 valandas. Iškepusį tortą būtinai reikia atvėsinti šaldytuve. Prieš patiekiant papuošti uogomis ir cukraus pudra.