Mieles išmaišome su pienu, pilame šiek tiek miltų (50g), cukraus, druskos ir gerai išmaišome. Paliekame šiltoje vietoje 30min.
Po to į pakilusią tešlą beriame likusius miltus, ištirpintą margariną ir gerai išminkome.
Pieną užverdame su manų kruopomis, supilame išlydytą margariną, suberiame cukrų, galiausiai suberiame aguonas, gerai išmaišome ir paverdame dar 5 minutes.
Kiaušinių trynius išsukame su cukrumi ir margarinu. Kartu sumaišome vanilinį cukrų, pieną, varškę, krakmolą ir citrinos sultis.
Tešla išklojame kepimo formą. Ant tešlos sukrečiame varškės įdarą ir užpilame aguonų įdaru. Ant viršaus pyrago sudedame išvalytus ir supjaustytus obuolius.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 30-35 minutes.
Gero apetito!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)