Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Biskvitui: | ||
150 gramų | kvietinių miltų | |
100 gramų | sviesto | |
80 gramų | cukraus | |
1 vienetas | kiaušinių | |
1 šaukštelis | vanilinio cukraus | |
1 šaukštelis | kepimo miltelių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Kremui: | ||
500 gramų | kreminės varškės (pirktinės ar paruoštos pagal šį receptą) | |
500 gramų | jogurto, natūralaus | |
5 šaukštai | cukraus (arba pagal skonį) | |
60 mililitrų | vandens | |
30 gramų | želatinos | |
1 šaukštas | citrinų sulčių | |
Viršui: | ||
1 stiklinė | juodųjų serbentų uogienės (ar šviežių serbentų, sutrintų su cukrumi) |