Varškės ir avižų vafliai pusryčiams

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Varškės ir avižų vafliai pusryčiams
Varškės ir avižų vafliai pusryčiams
Varškės ir avižų vafliai pusryčiams
Varškės ir avižų vafliai pusryčiams
Varškės ir avižų vafliai pusryčiams
Autorius apie receptą: Kaip ir visi kepiniai su varške, kol vafliai yra karšti, jie bus itin minkšti, o vėsdami sutvirtėja, tad tik iškepus atsargiai išimti iš vaflinės. Jei norite, į tešlą galite Kaip ir visi kepiniai su varške, kol vafliai yra karšti, jie bus itin minkšti, o vėsdami sutvirtėja, tad tik iškepus atsargiai išimti iš vaflinės. Jei norite, į tešlą galite nedėti cukraus ir vanilinio cukraus, o vafliukais mėgautis su kepta šonine ar rūkyta lašiša. (...daugiau) Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų varškės (naudojau skirtą kepiniams)
4 vienetai kiaušinių
160 gramų avižų (skirtų 3-5 minutėms virti)
40 gramų aliejaus
40 gramų cukraus
10 gramų vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
Aptepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti avižas ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
2.
Į dubenį su paruošta mase dėti varšę, pilti aliejų, berti cukrų, vanilinį cukrų ir viską gerai išmaišyti. Leisti tešlai 15-30 minučių pabrinkti ir kiek sutirštėti.
3.
Kepti aliejumi pateptoje vaflinėje porą minučių iki kol vaflis taps aukso spalvos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital