Autorius apie receptą:
Savaitgaliais puikus metas kepti blynus ir leisti laiką su šeima.
Savaitgaliais puikus metas kepti blynus ir leisti laiką su šeima.
Rima, Sveikas receptas
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų
varškės
2 vienetai
kiaušinių
65 gramai
migdolų miltų
60 mililitrų
pieno
2 šaukštai
cukraus
1 šaukštas
sviesto
(tirpinto)
0.5 šaukštelio
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškę kartu su kiaušiniais gerai pertriname šakute ar elektriniu trintuvu. Suberiame miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską ir išmaišome. Supilame pieną, sviestą ir dar gerai permaišome.
2.
Keptuvę įkaitiname ir blynelius kepame ant vidutinės kaitros.