Varškės apkepas (be miltų, manų)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Varškės apkepas (be miltų, manų)
Varškės apkepas (be miltų, manų)
Varškės apkepas (be miltų, manų)
Autorius apie receptą: Tobulas. Minkštas ir purus it debesėlis, bet tuo pačiu ir labai drėgnas. Be jokių miltų, manų ir kitų dalykų, kurie nėra būtini. Tiesiog varškė, kiaušiniai, šiek tiek Tobulas. Minkštas ir purus it debesėlis, bet tuo pačiu ir labai drėgnas. Be jokių miltų, manų ir kitų dalykų, kurie nėra būtini. Tiesiog varškė, kiaušiniai, šiek tiek cukraus ir vualia...Recepto idėja IG profilis „Neringa Zeleniūtė“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų varškės
6 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus
1 šaukštelis druskos
šiek tiek sviesto (formai patepti)
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Varškę kartu su cukrumi ir druska sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės, kad neliktų varškės gumuliukų.
2.
Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymo. Trynius įmaišome į varškės masę. Baltymus išplakame iki standžių putų. Atsargiai šaukštu įmaišome į varškės masę.
3.
Kepimo indą gausiai patepame sviestu. Supilame varškės masę.
4.
Kepame įkaitintoje iki 180 C laipsnių orkaitėje 30 – 40 min.
5.
Apkepą pabarstome cukraus pudra ir valgome su šviežiomis uogomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital