Vanilinis pyragas su kreminio sūrio ir grietinėlės kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Vanilinis pyragas su kreminio sūrio ir grietinėlės kremu
Autorius apie receptą: Labai lengvai paruošiamas, paprastas vanilinis pyragas. Labai lengvai paruošiamas, paprastas vanilinis pyragas. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų kvietinių miltų
200 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
200 gramų cukraus
100 mililitrų aliejaus
100 mililitrų grietinės, 30% riebumo
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
200 gramų kreminio sūrio
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
2 šaukštai citrinų sulčių
2 šaukštai cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Cukrų, vanilinį cukrų, kiaušinius, aliejų maišytuvu išplakti iki vientisos konsistencijos masės. Įmaišyti grietinę.
2.
Miltus sumaišyti su druska, kepimo milteliais.
3.
Pusę miltų suberti į kiaušinių ir aliejaus masę, išmaišyti. Tuomet supilti pusę pieno. Išmaišyti. Vėl pakaitomis įmaišyti miltus ir pieną. Tešlą supilti į maždaug 20×30 cm formą.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Ar iškepė, patikrinti mediniu iešmeliu. Jei pyragas jau iškepęs, iešmelis liks švarus. Jei aplipęs tešla, kepti dar 5 min ir vėl tikrinti. Pyragą visiškai atvėsinti.
5.
Kremui kreminį sūrį, grietinėlė, citrinos sultis, cukraus pudrą išplakti iki standžios masės. Dėti ant atvėsusio pyrago.
6.
Laikyti šaldytuve.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital