Užkeptos saldžiosios bulvės su žolelių sviestu

AUTORIUS:
Valerija Alejeva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Užkeptos saldžiosios bulvės su žolelių sviestu
Autorius apie receptą: Visi mes mėgstam užkeptas bulves, bet kaip tas patiekalas skambėtų sveikiau? Atsakymas - su saldžiomis bulvėmis! Pabandom!? Galima naudoti mėgstamus žalumynus. Visi mes mėgstam užkeptas bulves, bet kaip tas patiekalas skambėtų sveikiau? Atsakymas - su saldžiomis bulvėmis! Pabandom!? Galima naudoti mėgstamus žalumynus. Valerija Alejeva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai saldžiųjų bulvių
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
20 gramų petražolių
10 gramų gelsvės
1 šaukštas citrinos sulčių
pagal skonį laiškinių česnakų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves gerai nuplauti. Apšlakstyti aliejumi, pabarstyti druska ir pipirais. Suvynioti į foliją.
2.
Kepti 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą. Priklausomai nuo didžio. Saldžiosios bulvės turi būti visiškai iškepusios.
3.
Žalumynus smulkiai sukapoti.
4.
Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su citrinos sultimis, smulkiai kapotais žalumynais ir druska.
5.
Jau iškeptas bulves išvynioti (geriau visiškai netraukti iš folijos, nes taip visas tirpstantis sviestas ir žolelės gardins bulvytes). Giliai įpjauti išilgai. Šaukštu sudėti sviestą. Pateikti dar karštas.
AUTORIUS: Valerija Alejeva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital