Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
6 vienetai | lietinių blynų (gaminau pagal šį receptą) | |
Įdarui: | ||
200 gramų | vištienos krūtinėlės (virtos, maltos) | |
100 gramų | fermentinio sūrio | |
1 vienetas | morkų (nedidelės) | |
1 vienetas | svogūnų (nedidelio) | |
3 vienetai | pievagrybių | |
šiek tiek | džiovintų žolelių mišinio (naudojau "Chmeli suneli") | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | pipirų | |
šiek tiek | aliejaus | |
šiek tiek | vandens | |
Padažui: | ||
šiek tiek | grietinės | |
šiek tiek | pomidorų padažo | |
šiek tiek | česnako | |
šiek tiek | petražolių | |
šiek tiek | vandens | |
šiek tiek | miltų |