Skanieji lietiniai blynai pagal Iną

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Lietiniai blynai
Autorius apie receptą: Šie lietiniai išeina labai skanūs, plonyčiai, tinka įdaryti visokiais įdarais.
Šie lietiniai išeina labai skanūs, plonyčiai, tinka įdaryti visokiais įdarais.
Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
400 mililitrų pieno
200 gramų miltų
150 mililitrų vandens
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai cukraus (arba pagal skonį)
2 šaukštai aliejaus
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dubenyje elektriniu plakikliu išplakame kiaušinius, cukrų ir druską, tada pilame pieną ir išsijotus miltus, vėl gerai išplakame.
2.
Įpilame vandens ir aliejaus, išplakame ir paliekame apie 20 minučių pastovėti. Tešla turi būti skystoka.
3.
Įkaitiname keptuvę ir prieš pirmą blyną patepame aliejumi. Įliejame ploną sluoksnį tešlos (apie pusę samčio), pradėjus gelsti kraščiukams, apverčiam.
4.
Kepiau ant vidutinės ugnies. Išėjo 16 lietinių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Jurgita
2019-04-04 13:40
Tikrai skanūs blynai, jau kepiau kelis kartus ir šiandien vėl kepsiu. Ačiū už receptą ATSAKYTI
x
2018-11-30 22:22
Aciu, viskas gavosi puikiai ATSAKYTI
stasė
2018-02-07 17:14
Nesupratau, kam tas cukrus ir dar tiek aliejaus? ATSAKYTI
Dita
2018-02-08 17:14
Cukraus kiekį galite koreguoti savo nuožiūra, o idėjus aliejaus į tešlą beveik nereikia aliejaus į keptuvę ir blynukai labai dailūs iškepa ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital