Užkandiniai krepšeliai su tepamu sūreliu ir krevetėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Užkandiniai krepšeliai su tepamu sūreliu ir krevetėmis
Autorius apie receptą: Labai skani užkandėlė šventėms ar draugų pasisėdėjimui. Labai skani užkandėlė šventėms ar draugų pasisėdėjimui. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
500 gramų sluoksniuotos tešlos
170 gramų tepamo sūrelio (šviežio)
12 vienetų krevečių (keptų arba virtų)
6 šaukšteliai ikrų
1 vienetas kiaušinių trynių
1 skiltelė česnako
1 saujelė krapų (smulkinti)
pagal skonį krienų (neaštrių)
pagal skonį pipirų
12 lapelių petražolių (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Iš tešlos išspausti nedidelius apskritimus, pusei jų išspausti ir vidurį. Skardą padengti kepimo popieriumi ir sudėti pilnavidurius apskritimus.
2.
Išplakti kiaušinio trynį ir juo aptepti apskritimus.
3.
Ant apskritimų viršaus uždėti apskritimus su išpjautu viduriu. Aptepti kiaušinio tryniu.
4.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 10-12min. Kai iškeps, atvėsinti.
5.
Į dubenėlį sudėti sūrį, krienus, pagardinti pipirais, įspausti česnako.
6.
Pasmulkinti krapus ir suberti į sūrio ir krienų mišinį. Gerai sumaišyti.
7.
Šį kremą sudėti į konditerinį maišelį ir išspausti į atvėsusius krepšelius. Papuošti krevetėmis, ikrais ir papuošti petražolėmis, krapų šakele ar kitu mėgstamu žalumynu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Juste
2020-08-22 19:17
Sveiki, tešla turi būti mielinė ar ne? ATSAKYTI
Aistė
2020-08-24 10:04
Man ir su mieline, ir su bemiele gerai pavyksta :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital