Universali tešla meduoliams ir nameliams

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Universali tešla meduoliams ir nameliams
Universali tešla meduoliams ir nameliams
Universali tešla meduoliams ir nameliams
Universali tešla meduoliams ir nameliams
Universali tešla meduoliams ir nameliams
Universali tešla meduoliams ir nameliams
Universali tešla meduoliams ir nameliams
Autorius apie receptą: Kiek esu išbandžius meduolių receptų, šis yra mėgstamiausias . Iš šios meduolių tešlos labai tinka kepti ne tik meduolius, bet ir kalėdinius namelius, eglutes. Kitą dieną Kiek esu išbandžius meduolių receptų, šis yra mėgstamiausias . Iš šios meduolių tešlos labai tinka kepti ne tik meduolius, bet ir kalėdinius namelius, eglutes. Kitą dieną dekoruojame, kaip tik patinka. Beje, iš šios tešlos kepu meduolius, eglutes, namelius. Tiesiog tobula tešla, nuostabus skonis.
(...daugiau) Jolanta, Visko po trupinėlį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų kvietinių miltų
200 gramų medaus
200 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
100 gramų margarino (arba sviesto 82%)
1 šaukštelis kepimo miltelių (apytikriai)
1 šaukštelis prieskonių mišinio (apytikriai, gvazdikėlių, kardamono, cinamono, muskato mišinio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į puodą ar prikaistuvį dėti medų, berti cukrų, dėti margariną ir šildyti ant silpnos kaitros iki kol masė suskystės. Tuomet atvėsinti, įmušti kiaušinius, išmaišyti, berti persijotus miltus su kepimo milteliais ir prieskoniais, išmaišyti.
2.
Paruoštą tešlą susukti į maistinę plėvelę ir dėti bent 2 valandoms į šaldytuvą. Galima ir per naktį, tada ji labai gerai sustingsta, išbrinksta ir būna malonu dirbti su ja.
3.
Atpjauti šiek tiek tešlos, stalą pabarstyti miltais ir kočioti kočėlu iki 3-4 mm storio gabalėlio. Išpjauti norimas formas.
4.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi ir sudėti paruoštus sausainius.
5.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių. Iškeptus meduolius sudėti į sandarų indą ir palikti atvėsti. Kitą dieną dekoruoti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital