Ukrainietiškas obuolių pyragas Yabluchnyk

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Ukrainietiškas obuolių pyragas Yabluchnyk
Ukrainietiškas obuolių pyragas Yabluchnyk
Ukrainietiškas obuolių pyragas Yabluchnyk
Autorius apie receptą: Ypač greitai paruošiamas, paprastas, bet tobulai skanus obuolių pyragas. Didesniems smaližiams pateikite pyragą su vaniliniais ledais, o dar saldžiau mėgstantiems užpilkite Ypač greitai paruošiamas, paprastas, bet tobulai skanus obuolių pyragas. Didesniems smaližiams pateikite pyragą su vaniliniais ledais, o dar saldžiau mėgstantiems užpilkite ir šiek tiek klevų sirupo. Fantastika! (...daugiau) Dominyka, Pasta Pesto Pizza
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai obuolių
190 gramų kvietinių miltų
110 gramų sviesto (minkšto)
80 gramų grietinės (arba jogurto)
1 vienetas kiaušinių
50 gramų cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1/4 šaukštelio druskos
Viršui:
80 gramų rudojo cukraus
30 gramų sviesto (minkšto)
2 šaukšteliai malto cinamono
Patiekiant:
pagal poreikį vanilinių ledų (nebūtina)
pagal poreikį klevų sirupo (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinį išplakame.
2.
Į dubenį beriame miltus, druską, cukrų ir kepimo miltelius ir gerai išmaišome. Dedame sviestą ir vėl gerai išmaišome, kol tešla taps biri. Dedame jogurtą, pamaišome, tuomet dedame kiaušinį ir vėl pamaišome.
3.
Obuolius supjaustome plonomis skiltelėmis.
4.
Tešlą tolygiai paskirstome kepimo skardoje. Užklojame ją supjaustytais obuoliais.
5.
Sumaišome rudąjį cukrų, cinamoną ir sviestą ir šia mase padengiame obuolius.
6.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min.
Patarimai:
Kepimo formą naudojau 20x20 cm dydžio.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu" priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital