Troškinti kotletai rausvame padaže

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 119)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 119)
Kotletai padaže
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas kiaulienos faršo
300 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių
1 saujelė maltų džiūvėsėlių
2 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštas miltų
1 šaukštelis prieskonių
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Faršą išminkyti su kiaušiniu, prieskoniais bei džiūvėsėliais.
2.
Formuoti kotletukus ir sudėti į skardą. Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
3.
Iškepusius kotletus sudėti į puodą, užpilti pieno, pomidorų padažo ir miltų mišinį. Pakaitinti, kol užvirs. Pabarstyti žalumynais. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Milda
2018-06-30 07:51
Tikrai labai paprastas receptas taciau, kotletukai ispudingai skanus.:) ATSAKYTI
gi As
2012-09-22 15:18
Mokyklos valgykla primena, tada viskas taip skanu budavo, gal kad neisrankus anuomet budavom:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital