1.
3 kiaušinius išplakti su cukrumi iki purumi. Sudėti ištirpintą sviestą ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir užminkyti tešlą (miltų dėti tiek, kad tešla nebūtų labai lipti, bet ir ne kieta). Suspausti tešlą į rutulį, suvynioti į maistinę plėvelę ir palikti šaldytuve 1 - 2 valandoms.
2.
Kremui elektriniu plakikliu išplakti filadelfijos sūrį, kondensuotą pieną, kiaušinį, vanilę ir miltus iki masė bus vientisa.
3.
Tešlą padalinti į dvi dalis, vieną dalį iškočioti ir paskleisti kepimo formoje, išklotoj kepimo popieriumi. Ant tešlos užtepti uogienę, tada dėti sūrio masę ir likusią tešlą (jos nekočiojau, tešla buvo kaip trupiniai, jais apibarsčiau pyrago viršų arba galima užtarkuoti "burokine" tarka).
4.
Likusį kiaušinį išplakti su šiek tiek vandens ir šepetėliu aptepti visą pyragą.
5.
Pyragą kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 minučių (arba kol viršus gražiai paruduos).