Troškintos vištienos kepenėlės sojos padaže

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Troškintos vištienos kepenėlės sojos padaže
Troškintos vištienos kepenėlės sojos padaže
Troškintos vištienos kepenėlės sojos padaže
Autorius apie receptą: Neragavę nesupras, koks skanus šis patiekalas yra! Troškinau vištienos kepenėles sojų padaže, su morkomis ir svogūnais, o prie jų sugrūdau bulvių košės, mmm... Neragavę nesupras, koks skanus šis patiekalas yra! Troškinau vištienos kepenėles sojų padaže, su morkomis ir svogūnais, o prie jų sugrūdau bulvių košės, mmm... apsivalgymas ir ne kitaip. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištų kepenėlių (apytikriai)
2 vienetai morkų (didesnių arba 3 mažesnių)
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai sojos padažo
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Apvoliojimui:
pagal poreikį kvietinių miltų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus (arba lydyto sviesto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos kepenėles nuplauti po šaltu vandeniu, nusausinti, sudėti į dubenį, berti druską, pipirus, miltus ir gerai išmaišyti.
2.
Svogūnus smulkiai supjaustyti, morkas sutarkuoti per burokinę tarką.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti kepenėles, apkepti, ant viršaus dėti tarkuotas morkas su svogūnais, pilti sojų padažą, maišant kepti iki daržovės suminkštės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital