Troškinti triušienos kumpeliai baltame vyne su saulėje džiovintais pomidorais

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Troškinti triušienos kumpeliai baltame vyne su saulėje džiovintais pomidorais
Troškinti triušienos kumpeliai baltame vyne su saulėje džiovintais pomidorais
Troškinti triušienos kumpeliai baltame vyne su saulėje džiovintais pomidorais
Troškinti triušienos kumpeliai baltame vyne su saulėje džiovintais pomidorais
Autorius apie receptą: Šiandien pas mus pavasaris įkvėptas provansu... Lengva, nekaloringa triušio mėsa troškinta baltame vyne iškart mintyse perkelia mus į žydinčių levandų laukus Šiandien pas mus pavasaris įkvėptas provansu... Lengva, nekaloringa triušio mėsa troškinta baltame vyne iškart mintyse perkelia mus į žydinčių levandų laukus romantiškoje Prancūzijoje. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai triušių kumpelių
200 mililitrų balto sauso vyno
1 vienetas svogūnų
100 gramų šaltai rūkytos šoninės (uostelėmis)
8 vienetai saulėje džiovintų pomidorų
3 skiltelės česnako
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis provanso žolelių
1 šlakelis konjako
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, griežinėliais česnakus.
2.
Įkaitinkite keptuvę ar troškintuvą su trupučiu aliejaus, apkepinkite triušieną iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Išimkite į lėkštelę. Kai šiek tiek atvės, kumpelius apvyniokite šoninės juostelėmis.
3.
Į tą pačią keptuvę suberkite svogūnus, česnakus ir apkepkite maišydami. Kai svogūnai suminkštės, supilkite vyną. Sudėkite atgal į troškintuvą triušieną, suberkite saulėje džiovintus pomidorus, įberkite Provanso žolelių, druskos ir pipirų, įmeskite lauro lapų. Uždenkite ir troškinkite apie 40 min. Įpilkite šlakelį konjako ir patroškinę dar porą minučių, išjunkite ugnį.
4.
Tiekite su lengvomis salotomis arba kitu mėgstamu garnyru.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital