Tiršta trinta pievagrybių sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Tiršta trinta pievagrybių sriuba
Tiršta trinta pievagrybių sriuba
Tiršta trinta pievagrybių sriuba
Tiršta trinta pievagrybių sriuba
Autorius apie receptą: Viena mėgiamiausių sriubų, kurią paruošti labai paprasta. Viena mėgiamiausių sriubų, kurią paruošti labai paprasta. Itsmevelina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų vandens (arba sultinio)
400 mililitrų kokosų pieno
250 gramų rudųjų pievagrybių
2 vienetai bulvių (nuluptos svėrė apie 200 g)
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
1 kubelis sultinio (nereikia, jei vandenį keisite sultiniu)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves nuskusti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais, tuomet sudėti į puodą, pilti vandenį su jau ištirpintu sultinio kubeliu, virti.
2.
Svogūnus ir česnakus susmulkinti, pievagrybius supjaustyti.
3.
Kol verda bulvės, į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, suberti smulkiai pjaustytus svogūnus, česnakus ir pievagrybius, iškepti. Paruoštą masę su daržovėmis sudėti į puodą su bulvėmis.
4.
Tuomet į puodą pilti kokosų pieną, berti kapotas petražoles, druską, pipirus, išmaišyti ir apvirti.
5.
Paruoštą sriubą sutrinti elektriniu trintuvu.
6.
Patiekiant sriubą tinka pagarinti apkeptais pievagrybiais, čili pipirais ir pasirinkta duonele.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital