Trinta keptų moliūgų sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Trinta keptų moliūgų sriuba
Trinta keptų moliūgų sriuba
Trinta keptų moliūgų sriuba
Trinta keptų moliūgų sriuba
Trinta keptų moliūgų sriuba
Trinta keptų moliūgų sriuba
Trinta keptų moliūgų sriuba
Trinta keptų moliūgų sriuba
Autorius apie receptą: Sriuba, kuri tikrai sušildo... Sriuba, kuri tikrai sušildo... Loreta, Kartą virtuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras sultinio
0.5 kilogramo moliūgų
200 gramų grietinėlės
1 vienetas bulvių
3 šlakeliai alyvuogių aliejaus
4 skiltelės česnako
2 žiupsneliai druskos
0.5 žiupsnelio pipirų
50 gramų sūrio (tarkuoto)
30 gramų moliūgų sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Moliūgą supjaustome kubeliais ir suberiame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Suberiame česnakus, pašlakstome alyvuogių aliejumi, apibarstome druska.
2.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. arba kol moliūgas suminkštės.
3.
Sultinyje išsiverdame pjaustytas bulves. Į sultinį sudedame keptą moliugą, beriame druskos, šviežiai maltų pipirų, supilame grietinėlę. Paverdame apie 5 minutes.
4.
Sriubą sutriname elektriniu trintuvu. Sriubą skaniname tarkuotu sūriu ir skrudintomis moliūgo sėklomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital