Triaukštis obuolių pyragas - labai skanus!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Triaukštis obuolių pyragas
Triaukštis obuolių pyragas
Triaukštis obuolių pyragas
Triaukštis obuolių pyragas
Triaukštis obuolių pyragas
Triaukštis obuolių pyragas
Triaukštis obuolių pyragas
Triaukštis obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Tikrai labai skanus pyragas. Jei valgysite jį šiltą, be galo tinka patiekti su ledais Tikrai labai skanus pyragas. Jei valgysite jį šiltą, be galo tinka patiekti su ledais Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
300 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių (M dydžio)
3 šaukštai grietinės
1.5 šaukšto sviesto (tirpinto)
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
6 vienetai obuolių
50 gramų sviesto (lydyto, iš čia paimame ir tešlai)
3 šaukštai cukraus
3 šaukšteliai skysto medaus
1.5 šaukštelio cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi, sudedame grietinę, sviestą, išmaišome. Beriame miltus, kepimo miltelius ir užminkome nekietą tešlą.
2.
Obuolius nulupame, išimame sėklas ir supjaustome skiltelėmis.
3.
Tešlą padaliname į 4 dalis, bet viena jų turi but didesnė, pyrago apačiai.
4.
26 centimetrų skersmens kepimo formą, su nuimamais kraštais, išklojame kepimo popierium. Ant miltuoto paviršiaus iškočiojame didžiausią gabalėlį. Jį dedame į kepimo formą, padarydami kraštelius.
5.
Tešlą aptepame lydytu sviestu, išdėliojame obuolių skilteles, užbarstome šaukštą cukraus, pusę šaukštelio cinamono ir apšlakstome šaukšteliu medaus.
6.
Iškočiojame antrą tešlos gabalėlį, dedame ant obuolių ir prispaudžiame prie kraštelių, aptepame lydytu sviestu, dedame obuolius, pabarstome cukrumi, cinamonu, apšlakstome medumi.
7.
Iškočiojame trečią gabalėlį, dengiame obuolius, prispaudžiame, tepame lydytu sviestu ir t.t. Paskutiniu iškočiotu tešlos gabalėliu dengiame obuolius, prispaudžiame ir viduryje išpjauname nedidelę skylutę, patepame lydytu sviestu.
8.
Pyragą dedame į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame 40 - 50 minučių. Iškepusį ir truputį pravėsintą apibarstome cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital