Traškūs suktinukai su špinatais ir sūriu

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Filo suktinukai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai greitai paruošiami ir super skanūs! Jie skanūs ir atvėsę, bet tokie skanūs, kad atvėsti dažniausiai nespėja. Jei neturite filo tešlos, galima pakeisti plonu lavašu, Labai greitai paruošiami ir super skanūs! Jie skanūs ir atvėsę, bet tokie skanūs, kad atvėsti dažniausiai nespėja. Jei neturite filo tešlos, galima pakeisti plonu lavašu, skonis bus kitoks, bet irgi puikus! Tiekiame su česnakiniu padažu, vienus ar su saldžių aitriųjų pipirų padažu! (...daugiau) Lina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų lavašo (plono, minkšto, šviežio)
200 gramų fetos sūrio
3 saujos špinatų
1 skiltelė česnako
šiek tiek aliejaus
1/4 šaukštelio džiovinto raudonėlio
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Špinatus susmulkinti, išmaišyti su feta, trintu česnaku ir prieskoniais.
2.
Lavašą supjaustyti pailgais trikampiais, ant siauresnės kraštinės (ne ant kampo!) dėti įdaro, užlenktri kraštelius iš šonų ant įdaro. Susukti į ritinėlius. Lavašą rinkitės minkštą, šviežią ir kuo plonesnį, jeigu lavašas kiek kietesnis, jį, prieš dedant įdaro, galima sudrėkinti vandeniu, taip šiek tiek suminkštės. Taip pat jį geriau pjaustyti per lenkimo linijas.
3.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepinti iš visų pusių, kol apskrus. Skanaus!
AUTORIUS: Lina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital