Traškūs sparneliai ant grilio

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Traškūs sparneliai ant grilio
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Sparneliai iškepa traškūs išorėje, bet drėgni ir minkšti viduje, labai skanūs, bet paruošiami labai paprastai. Sparneliai iškepa traškūs išorėje, bet drėgni ir minkšti viduje, labai skanūs, bet paruošiami labai paprastai. Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
900 gramų vištienos sparnelių
2 šaukštai aliejaus (+ dar šiek tiek grotelių aptepimui)
2 šaukšteliai druskos
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštas maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio česnako miltelių
0.5 šaukštelio penkių pipirų mišinio
0.5 šaukštelio rudojo cukraus
1/4 šaukštelio maltų kmynų
1/4 šaukštelio maltos kalendros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į nedidelį dubenį suberti česnako miltelius, kepimo miltelius, penkių pipirų mišinį, kmynus, kalendrą, rudąjį cukrų, grūstus pipirus, druską, supilti aliejų ir gerai išmaišyti.
2.
Sparnelius nušluostyti popieriniu rankšluosčiu, sudėti į šaldymui skirtą maišelį ar dubenį, supilti marinatą ir gerai išmaišyti, įtrinti sparnelius, kad kiekvienas pasidengtų marinatu. Sparnelius sudėti vienu sluoksniu ant lėkštės ar kepimo formos ir dėti į šaldytuvą neuždengtus bent 8 valandoms, tuomet išimti ir palikti 15 minučių kambario temperatūroje.
3.
Įkaitinti grilį iki vidutinės kaitros, groteles sutepti aliejumi, sudėti sparnelius ir kepti 20 - 25 minutes, sparnelius reikėtų apversti kas 5 minutes.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital