Traškūs bulviniai blynai su kietuoju sūriu

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Traškūs bulviniai blynai su kietuoju sūriu
Traškūs bulviniai blynai su kietuoju sūriu
Autorius apie receptą: Kietasis sūris blynams suteikia nuostabaus skonio ir puikaus traškumo. Šie blynai nesudėtingai paruošiami, o labai tiks šeimos pietums. Kietasis sūris blynams suteikia nuostabaus skonio ir puikaus traškumo. Šie blynai nesudėtingai paruošiami, o labai tiks šeimos pietums. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai bulvių (vidutinių)
100 gramų kietojo sūrio (smulkiai sutarkuoto)
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves sutarkuoti stambia tarka, svogūną ir česnaką - smulkia.
2.
Į tarkius suberti kietąjį sūrį, berti pagal skonį druskos bei pipirų, išmaišyti.
3.
Į gerai įkaitintą keptuvę su aliejumi dėti po šaukštą masės ir kepti iš abiejų pusių, kol blynai gražiai apskrunda.
4.
Šiuos bulvinius blynus tinka patiekti su keptuvėje ar grilyje paskrudintos šoninės griežinėliais. Arba tiesiog su grietine ar kitu mėgiamu padažu.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital