Bulviniai blynai su faršu

AUTORIUS:
Roberta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 108)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 108)
Bulviniai blynai su faršu
@ Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 vienetų bulvių
2 vienetai kiaušinių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Įdarui:
300 gramų faršo
1 vienetas svogūnų
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nulupame ir sutarkuojame. Įmušame kiaušinius, įdedame druskos bei pipirų.
2.
Ruošiame įdarą: į faršą įpjaustome svogūno, beriame druskos ir pipirų, išmaišome.
3.
Keptuvę su aliejumi įkaitiname ant nedidelės ugnies.
4.
Į keptuvę dedame šaukštą tarkuotų bulvių, per vidurį - šaukštą faršo, o ant viršaus dar bulvių, jas šaukštu atsargiai paskirstome ir šiek tiek išlyginame paviršių. Kepame ant nedidelės ugnies gražiai apkepdami iš abiejų pusių.
5.
Labai skanu valgyti su grietine.
AUTORIUS: Roberta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (11)
nijole
2020-02-18 18:14
man tai jie žali būna, aš dedu į orkaitę, pradžioje pridengiu, po to duodu apskrusti, tada būna mėsytė gera ATSAKYTI
Ilona
2018-12-12 11:54
Bandysiu ir aš ATSAKYTI
Dovile
2018-09-10 07:01
Galima bulves tarkuoti burokine tarka ir sumaišyti su ,,žaliu" faršu. Tik kiaušinį reiktų įmušti. Kepti orkaitėje apie 35 min. ATSAKYTI
Indre
2017-11-22 19:48
As farsa sudejau i bulviu tarkius ir ismaisiau. Lengviau ir greiciau kepti, beto blynai gaunasi plonesni ir farsas nelieka neiskepes blyno viduje. ATSAKYTI
Vaidas
2017-11-23 15:28
O tai faršą jeigu apvirus šiek tiek? ATSAKYTI
Dangira
2017-11-23 19:39
Man visada gerai iškepa ir kai neapvirtą dedu, tiesiog per storu sluoksniu nedėkite ir viskas bus gerai :) Bet jeigu labai nerimaujate, galite prieš tai apvirti arba apkepti, irgi variantas :) ATSAKYTI
Vaidas
2017-02-08 12:48
Labai skanu buvo;) ATSAKYTI
Regina
2016-06-14 17:15
Kaip tik svogunus geriau itarkuoti i pati tarki , kepant nesijaus nedakepusio kazko, ir nereikia ant labai dideles ugnies... Pradzioje kol isivaziuos, o po to siektiek sumazinti liepsna, gausis iskepe ir skanus . ATSAKYTI
Sonata
2016-04-15 12:11
Einu gaminti :) ATSAKYTI
Donatas
2015-11-08 12:21
Bandysim ;) ATSAKYTI
Jurgou
2015-03-29 18:45
Labai skanūs blynai. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital