Bulviniai blynai su faršu

AUTORIUS:
Roberta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 116)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 116)
Bulviniai blynai su faršu
@ Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
2 vienetai kiaušinių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Įdarui:
300 gramų faršo
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nulupame ir smulkiai sutarkuojame drauge su svogūnu, rankomis šiek tiek nuspaudžiame skystį. Įmušame kiaušinius, įdedame druskos bei pipirų, gerai išmaišome.
2.
Ruošiame įdarą: į faršą beriame druskos ir pipirų, išmaišome. Galima dar įdėti mėgiamų mėsos prieskonių.
3.
Keptuvę su aliejumi įkaitiname ant vidutinės ugnies.
4.
Į keptuvę dedame po šaukštą tarkuotų bulvių kiekviename blynui. Įmame po gabalėlį faršo, rankomis suplojame, kad būtų nestoras palotėlis ir dedme ant bulvių masės. Ant viršaus dedame dar bulvių tarkų, šaukštu paskirstydami, jog uždengtų faršą.
5.
Ugnį sumažiname ir blynus kepame ant nedidelės kaitros gražiai apkepdami iš abiejų pusių.
Patarimai:
Šiuos bulvinius blynus labai skanu valgyti su grietine.
AUTORIUS: Roberta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (8)
nijole
2020-02-18 18:14
man tai jie žali būna, aš dedu į orkaitę, pradžioje pridengiu, po to duodu apskrusti, tada būna mėsytė gera ATSAKYTI
Dovile
2018-09-10 07:01
Galima bulves tarkuoti burokine tarka ir sumaišyti su ,,žaliu" faršu. Tik kiaušinį reiktų įmušti. Kepti orkaitėje apie 35 min. ATSAKYTI
Indre
2017-11-22 19:48
As farsa sudejau i bulviu tarkius ir ismaisiau. Lengviau ir greiciau kepti, beto blynai gaunasi plonesni ir farsas nelieka neiskepes blyno viduje. ATSAKYTI
Vaidas
2017-11-23 15:28
O tai faršą jeigu apvirus šiek tiek? ATSAKYTI
Dangira
2017-11-23 19:39
Man visada gerai iškepa ir kai neapvirtą dedu, tiesiog per storu sluoksniu nedėkite ir viskas bus gerai :) Bet jeigu labai nerimaujate, galite prieš tai apvirti arba apkepti, irgi variantas :) ATSAKYTI
Vaidas
2017-02-08 12:48
Labai skanu buvo;) ATSAKYTI
Regina
2016-06-14 17:15
Skanu! Tik svarbu kepti ant ne per dideles ugnies... Pradzioje kol isivaziuos kepti ant didesnes, o po to siektiek sumazinti liepsna, gausis iskepe ir skanus . ATSAKYTI
Jurgou
2015-03-29 18:45
Labai skanūs blynai. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital