Traškios kopūstų salotos su tunu (be majonezo)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kopūstų salotos su tunu be majoneze
Kopūstų salotos su tunu be majoneze
Kopūstų salotos su tunu be majoneze
Autorius apie receptą: Nesudėtingai paruošiamos ir gardžios salotos. Nesudėtingai paruošiamos ir gardžios salotos. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 gramų kopūstų (šviežio, arba pekino )
200 gramų šparaginių pupelių (virtų)
200 gramų konservuotų kukurūzų
180 gramų tuno savo sultyse
3 vienetai kiaušinių (virtų)
50 gramų grietinės
1 sauja svogūnų laiškų
1 sauja krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kopūstą supjaustyti siauromis juostelėmis. Šparagines pupeles - kąsnio dydžio gabalėliais. Kiaušinius - stambiais kubeliais. Svogūnų laiškus ir krapus smulkiai sukapoti.
2.
Į dubenį sudėkite smulkiai juostelėmis supjaustytą kopūstą, supjaustytas virtas šparagines pupeles, supjaustytus virtus kiaušinius, svogūnų laiškus, susmulkintus krapus.
3.
Suberkite kukurūzus, nuvarvintą ir šakute išskirstytą tuną.
4.
Įberkite druskos, pipirų, įdėkite grietinės ir viską gerai išmaišykite.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital