Autorius apie receptą:
Kitoks bulvyčių pateikimo būdas - traškiuose džiūvėsėliuose! Labai skanu su česnakiniu padažu!
Kitoks bulvyčių pateikimo būdas - traškiuose džiūvėsėliuose! Labai skanu su česnakiniu padažu!
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai
bulvių
0.5 stiklinės
maltų džiūvėsėlių
1 šlakelis
aliejaus
šiek tiek
druskos
šiek tiek
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nuskusti, supjaustyti skiltelėmis ar šiaudeliais. Gausiai apšlakstyti aliejumi ir išmaišyti, kad juo pasidengtų.
2.
Dubenyje sumaišyti maltus džiūvėsėlius su prieskoniais ir juose apvolioti bulvytes. Sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, kad nesiliestų tarpusavyje.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.