Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g kvietinių miltų
200 g cukraus
200 g sviesto
1 arb. šaukštelis kepimo miltelių
40 migdolų
70 g sezamų sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, minkštu sviestu ir cukrumi. Iš tešlos padaryti maždaug 3 cm skersmens cilindrą ir pavolioti jį sezamų sėklose. Supjaustyti cilindrą 7 mm storio plokštelėmis ir jas dėti ant kepimo skardos ir negiliai įspausti po migdolą į kiekvieną sausainuką. Kepti 200 0C orkaitėje apie 10 minučių. Skanaus :)
Čia iš laidos "susitikime virtuveje", na bet negalėjau neįdėti. Nes tikrai vertėtų pasigaminti, o ypač Kalėdiniam stalui tiks ;)
200 gr margarino, nes nuo sviesto jie istyzta,ir lb riebus.
ATSAKYTI
Gintarike
2011-11-29 00:17
idomu ar vietoj sviesto galima naudoti margarina kepiniams.. esu bandziusi juos kepti, bet man kazkodel jie labai istyzta, pasidaro visai kaip blyniukai
ATSAKYTI
Margarita
2011-02-17 13:56
labai skanus sausainiukai gavos ir taip lengva juos pasidaryt...dekui uz receptuka ;)
ATSAKYTI