Trapus pyragas su persikų įdaru

AUTORIUS:
Kauno Grūdai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Trapus pyragas su persikų įdaru
Trapus pyragas su persikų įdaru
Trapus pyragas su persikų įdaru
Trapus pyragas su persikų įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų kvietinių miltų (naudojome „Kauno Grūdai“ EKSTRA)
4 vienetai persikų
200 gramų grietinės, 30% riebumo
180 gramų sviesto (šalto)
2 šaukštai rudojo cukraus
3 šaukšteliai cukraus pudros
1 šaukštelis vanilinio cukraus (su natūralia vanile)
1 šaukštelis malto cinamono
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Dubenyje sumaišykite miltus, druską, du šaukštus miltelinio cukraus ir vanilinį cukrų. Į juos sudėkite sukapotą sviestą, grietinę ir viską suminkykite. Padalinkite tešlą į dvi lygias dalis ir padėkite 30 min. į šaldytuvą.
2.
Tada vieną tešlos kamuoliuką plonai iškočiokite, užberkite truputį miltų, tešlą sulenkite pusiau, vėl iškočiokite, užberkite truputį miltų, sulenkite pusiau, iškočiokite ir dar kelis kartus tai pakartokite.
3.
Galiausiai iškočiotą tešlą įklokite į kepimo formą, sudėkite ant jos plonomis skiltelėmis supjaustytus persikus, užberkite cukrų, cinamoną.
4.
Antrą tešlos kamuoliuką iškočiokite taip pat kaip ir pirmąjį, užklokite jį ant persikų, kepinio kraštus pirštu paspauskite. Viršų pabadykite šakute, kad galėtų išeiti garai. Kepkite 180 °C orkaitėje maždaug 40 min. Iškeptą pyragą pabarstykite likusiu milteliniu cukrumi.
AUTORIUS: Kauno Grūdai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital