1.
Į dubenį dėti kambario temperatūros sviestą, berti cukrų, išplakti elektriniu trintuvu iki purios masės, tuomet po vieną įmušti kiaušinius, išplakti.
2.
Į kitą dubenį berti miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, druską, išmaišyti. Tuomet suberti į sviesto masę ir išmaišyti.
3.
Paruoštą tešlą įvynioti į maistinę plėvelę ir padėti 30 minučių į šaldytuvą.
4.
Tešlą padalinti į 8 (ar 6 ) dalis, iškočioti, apipjauti 24-25 cm skersmens apskritimus, subadyti šakute, sudėti į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi.
5.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 minučių iki kol parus kraštai.
6.
Pertepimui paruošti vyšnių uogienę sudėti į dubenį ir sutrinti iki tyrelės.
7.
Kremui į dubenį dėti maskarponės sūrį, kondensuotą pieną ir išplakti.
8.
Sluoksniuoti - į formą dėti pirmąjį lakštą, aptepti kremu, ant jo dėti kitą lakštą ir aptepti vyšnių tyre ir taip daryti iki kol neliks lakštų ir kitų ingredientų.
9.
Torto viršaus aptepimui į prikaistuvį dėti šokoladą, pilti pieną ir gerai nuvarvintas vyšnias, ištirpinti iki kol šokoladas ištirps ir masė taps vientisa.
10.
Paruoštą masę tepti ant torto viršaus ir dėti į šaldytuvą iki kol sustings ir sutvirtės.