1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų, išplakti elektriniu plaktuvu. Vis plakant supilti pieną ir aliejų.
2.
Po truputį į išplaktą masę įsijoti miltus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi, viską atsargiai išmaišyti mentele iki vientisos masės.
3.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, supilti paruoštą biskvitinę masę ir kepti įkaitintoje iki 170 C laipsnių temperatūros orkaitėje 35 - 40 minučių. Ar biskvitas iškepęs, patikrinti mediniu pagaliuku - įsmeigus į biskvitą ir ištraukus, pagaliukas turi likti švarus. Iškepusį biskvitą atvėsinti ir supjaustyti į 3 dalis. Biskvitai būna purūs ir minkšti.
4.
Grietinėlę supilti į dubenį ir išplakti iki standžių putų, vis beplakant suberti cukraus pudrą. Tuomet įmaišyti kreminę varškę.
5.
Kelis šaukštus kremo atsidėti į kitą dubenį. Jis bus naudojamas torto viršui ir šonams aptepti.
6.
Braškes supjaustyti mažais gabaliukais ir suberti į likusį kremą. Išmaišyti.
7.
Sirupui paruošti į dubenį įpilti vandens, citrinos sulčių ir suberti cukrų, išmaišyti.
8.
Biskvitą sulaistyti paruoštu sirupu, dėti kremo su braškėmis, tuomet vėl biskvitą, jį sulaistyti, tepti kremą ir uždėti paskutinį biskvitą, sulaistyti bei aptepti kremu.
9.
Braškes perpjauti į kelias dalis. Braškes ir vynuoges sudėlioti ant torto viršaus. Arba puošti taip, kaip jums patinka.