1.
Biskvitui kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Į trynius suberti 2 šaukštus cukraus ir išplakti iki baltos purios masės. Miltus persijoti su kepimo milteliais ir kakava, suberti smulkintus riešutus ir viską suberti į trynių masę, išmaišyti. Tuomet išplakti kiaušinių baltymus iki standumo, palaipsniui beriant 3 šaukštus cukraus. Dėti po truputį į trynių/miltų masę ir atsargiai maišyti kol bus sudėti visi baltymai.
2.
Tešlą sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, išlyginti paviršių ir kepti įkaitintoje orkaitėje 10 - 15 minučių. Iškepusį biskvitą apversti ant kepimo popieriaus lakšto ir atsargiai nuimti popierių, ant kurio kepė. Ataušinti biskvitą ir tada perpjauti į dvi lygias dalis (siūlau siūlu tai padaryti arba dideliu peiliu, jei tokį turit). Biskvito masę siūlo dėti į prie orkaitės esančią skardą, bet maniškė buvo per didelė, todėl teko kepti antrą biskvitą :) Naudokit mažesnę kvadratinę/stačiakampę formą.
3.
Želatiną užpilti pienu, išbrinkinti, o tuomet ištirpinti ant vandens garų vonelės. Leisti pravėsti. Kremui grietinėlę išplakti su medumi ir vaniliniu cukrumi, kol sutirštės. Toliau plakant, plona srovele pilti želatiną, dar truputį paplakti kol kremas sustandės.
4.
Šiltame vandenyje ištirpinti medų ir šiuo sirupu sulaistyti vieną biskvito dalį.
5.
Biskvitą aptepti kremu. Kitą biskvito lakštą taip pat sulaistyti medaus sirupu ir uždėti ant kremo sudrėkinta puse žemyn. Pyragą kelias valandas palaikyti šaldytuve, kol kremas sustings.
6.
Glazūrai ištirpinti šokoladą su sviestu ir grietinėle ar aliejumi, ant vandens garų vonelės, pastoviai pamaišant. Viską užpilti ant pyrago viršaus, išlyginti ir vėl leisti sustingti šaldytuve. Pjaustyti sausu, karštu peiliu, tuomet pyragėlių kremas neištykš į kraštus.