Tirpstantis burnoje obuolių pyragas

AUTORIUS:
Martyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 115)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 115)
Tirpstantis burnoje obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
7 obuoliai
5 kiaušiniai
250 g miltų
250 g cukraus
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinių trynius išsukame su cukrumi. Baltymus kitame puode su miksreiu išplakame iki standžių putų. Abi mases kartu sumaišome, įsijojame miltus. Atsargiai išmaišome ir tešlą pilame į kepimo formą. Obuolius išdarinėjame, supjaustome žiedais, pabarstome cukrumi ir cinamonu. Tuos žiedus panardiname į tešlą ir kepame 180 C orkaitėje apie 30 min. Skanaus! Taigi, kepimo laikas. Mano senutėje elektrinėje orkaitėje, kurioje niekad tiksliai nežinodavau, koks karštis nustatytas, iškepdavo per 30-35 min. Naujoje 180 laipsnių temperatūroje kepė valandą. Patariu kepant pirmą kartą labai sekti laiką. Ar pyragas iškepė, tikrink mediniu smeigtuku. Iškepusį pyragą 10 min. palaikyk šiltoje orkaitėje, kad nesukristų.
AUTORIUS: Martyna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
gitukas
2013-02-15 11:36
nezinau, kas ti jum tirpsta burnoje,nes pati nesla sausa,obuoliai storiau pjaustyti neiskepe, plaunau-istezo. Zodziu pyraga galima valgyt tik kita diena, kai kazkiek persigeria. ATSAKYTI
Ligita
2012-11-19 16:53
Tikrai gavosi ir ne tik grazus paziureti.Sviestas tikrai nepagadino..nlb isivaizduoju kaip jums pavyksta burnoje istirbdyti iskepta pyraga be sviesto.:))))))))))))) ATSAKYTI
Ligita
2012-11-18 18:08
Ieskojau obuoliu pyrago recepto ir butent sitas receptelis patrauke mano demesi.Pradejau maisyti tesla irrrrrrrrrrr..o kur sviestas???Pabijojau ,kad bus sausas ir atpjoviau smota sviesto,sutarkavau i kiausiniu tryniu ir cukraus mase ir issukau.Rezultats bus aiskus mzdg uz pusvalandzio.Aisku,tik isvaizda bus aiski,o skoni ivertinsiu,tik rytoj.Butinai parasysiu,nes orkaiteje lb skaniai atrodo.Liaudies ismintis sako sviestu koses nesugadinsi tai gal ir pyragui nepakenks...:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital