1.
Dalį krekerių maisto smulkintuvu arba kočėlu susmulkiname iki trupinių. Apie du šaukštus atidedame į šalį, triufeliams apvolioti. Likusius trupinius sudedame į dubenį.
2.
Kitą dalį krekerių sulaužome iki nedidelių gabalėlių. Riešutus taip pat pasmulkiname iki nedidelių gabaliukų. Suberiame kartu su spanguolėmis į dubenį su trupiniais.
3.
Prikaistuvyje ištirpiname sviestą. Sudedame kondensuotą pieną ir pakaitiname, kol masė pradės tirštėti. Suberiame kakavą ir kavą. Gerai išmaišome. Supilame į dubenį ant krekerių, riešutų trupinių ir spanguolių. Gerai išmaišome.
4.
Rankomis gnybiame masės ir formuojame nedidelius rutuliukus. Apvoliojame krekerių trupiniuose. Dedame į šaldytuvą sutvirtėti.