Tinginio triufeliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Tinginio triufeliai
Tinginio triufeliai
Tinginio triufeliai
Tinginio triufeliai
Autorius apie receptą: Aš neesu labai didelė mėgėja juodojo šokolado ar kakavos, bet visgi yra dalykų, kurie mane žavi. Šiuos tinginio triufelius pamatėme su dukra Beatos laidoje. Ir ji pradėjo Aš neesu labai didelė mėgėja juodojo šokolado ar kakavos, bet visgi yra dalykų, kurie mane žavi. Šiuos tinginio triufelius pamatėme su dukra Beatos laidoje. Ir ji pradėjo spirgėti, kaip nori jų pasigaminti. Na vaikų norai man yra visada svarbūs. Tad, pasitaikius progai, pagaminau tinginio triufelius. Tikrai likau maloniai nustebinta jų skonio pusiausvyros balansu. Ne per saldu, ta kavos nata čia puikiai tiko. Užtruksite gaminat apie 20 min + laikas, kol triufeliai tvirtės šaldytuve. Receptą radau Beatos virtuvė svetainėje. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
397 gramai kondensuoto pieno, saldinto (apytikriai, 1 skardinės)
250 gramų krekerių
200 gramų sviesto
60 gramų sūdytų žemės riešutų
2 šaukštai kakavos
1 saujelė džiovintų spanguolių
1 šaukštas tirpios kavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Dalį krekerių maisto smulkintuvu arba kočėlu susmulkiname iki trupinių. Apie du šaukštus atidedame į šalį, triufeliams apvolioti. Likusius trupinius sudedame į dubenį.
2.
Kitą dalį krekerių sulaužome iki nedidelių gabalėlių. Riešutus taip pat pasmulkiname iki nedidelių gabaliukų. Suberiame kartu su spanguolėmis į dubenį su trupiniais.
3.
Prikaistuvyje ištirpiname sviestą. Sudedame kondensuotą pieną ir pakaitiname, kol masė pradės tirštėti. Suberiame kakavą ir kavą. Gerai išmaišome. Supilame į dubenį ant krekerių, riešutų trupinių ir spanguolių. Gerai išmaišome.
4.
Rankomis gnybiame masės ir formuojame nedidelius rutuliukus. Apvoliojame krekerių trupiniuose. Dedame į šaldytuvą sutvirtėti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital