Tefteliai su kinišku padažu

AUTORIUS:
Tomas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Tefteliai su kinišku padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiaulienos
150 gramų cukinijų
2 skiltelės česnako
2 vienetai svogūnų
1 vienetas morkų
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas džiūvėsėlių
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek baziliko (džiovinti)
šiek tiek raudonėlio (džiovinti)
šiek tiek pomidorų padažo (DAUMANTŲ kininis)
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Į maltą kiaulieną įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų, sudėti trintą česnaką, berti džiovintų bazilikų, raudonėlio, įtarkuoti gabaliuką cukinijos, dėti truputį maltų džiūvėsėlių. Viską gerai išmaišyti.
Iš masės formuoti kukuliukus ir apkepti juos įkaitintame alyvuogių aliejuje. Apkepus kukuliams kartu sudėti smulkintą svogūną, o po poros minučių tarkuotas morkas ir kelis šaukštus kiniško padažo.
Keptuvės turinį sudėti į kepimo indą ir troškinti orkaitėje apie 30 minučių.
AUTORIUS: Tomas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital