Tarkuotų bulvių cepelinai su vištiena

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Tarkuotų bulvių cepelinai su vištiena
Autorius apie receptą: Cepelinai - tarkuotų bulvių, su vištienos įdaru. Jeigu norite minkštų, tirpstančių burnoje cepelinų, ir kad nei vienas neiširtų, rašykitės receptą. Cepelinai - tarkuotų bulvių, su vištienos įdaru. Jeigu norite minkštų, tirpstančių burnoje cepelinų, ir kad nei vienas neiširtų, rašykitės receptą. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2.5 kilogramo bulvių
500 gramų vištienos faršo
3 vienetai svogūnų
0.5 stiklinės vandens (krakmolui ištirpinti)
1 šaukštas krakmolo (su kaupu)
šiek tiek prieskonių vištienai
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves ir vieną svogūną sutarkavau. Bulves nuvarvinau per kiaurasamtį, šiek tiek paspausdama šaukštu. Iš bulvių skysčio susidariusį krakmolą sudėjau į bulvių tarkius ir gerai išmaišiau.
2.
Svogūną susmulkinau ir apkepinau nedideliame kiekyje aliejaus. Vištienos faršą sumaišiau su kepintais svogūnais, prieskoniais ir druska.
3.
Iš bulvių masės atgnybiau gabalėlį, padariau paplotėlį, įdėjau įdaro ir suformavau cepeliną.
4.
Krakmolą ištirpinau pusėje stiklinės šalto vandens. Į puodą su verdančiu ir pasūdytu vandeniu supyliau ištirpintą krakmolą ir sudėjau cepelinus. Cepelinus viriau 20 - 25 minutes. Patiekiau su šoninės, svogūnų ir grietinės padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital