Tarkuotų bulvių apkepas su faršu

AUTORIUS:
Jolita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Tarkuotų bulvių apkepas su faršu
Tarkuotų bulvių apkepas su faršu
Tarkuotų bulvių apkepas su faršu
Autorius apie receptą: Kai atsikėlus visiškai nebeaišku, ko norisi, darau tai, kas šauna į galvą. Kai atsikėlus visiškai nebeaišku, ko norisi, darau tai, kas šauna į galvą. Jolita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai bulvių (didelių)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sūrio
0.5 vieneto svogūnų
4 šaukštai kvietinių miltų
pagal skonį druskos
pagal skonį prieskonių bulvėms
pagal poreikį aliejaus
Įdarui:
400 gramų kiaulienos faršo
50 gramų sūrio
1 vienetas paprikos
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas majonezo
3 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį prieskonių mėsai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves nuskusti, sutarkuoti burokine tarka. Įmušti kiaušinius, įtarkuoti sūrį, svogūną. Įberti miltus, druskos ir prieskonius, išmaišyti.
2.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, patepti aliejumi, sudėti paruoštą masę.
3.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje su vėjeliu apie 20 minučių iki kol šiek tiek apkeps.
4.
Įdarui į dubenį dėti mėsą, berti druską, prieskonius, dėti majonezą.
5.
Sutarkuoti sūrį, svogūną ir česnaką susmulkinti, papriką supjaustyti ir berti į dubenį su mėsa. Išmaišyti.
6.
Faršo masę sudėti ant pusės, jau šiek tiek apkepusio bulvių apkepo, likusią bulvių apkepo pusę užlenkti ant faršo. Kepti dar 1 valandą.
AUTORIUS: Jolita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital