Tako su traškia vištiena

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Tako su traškia vištiena
Autorius apie receptą: Šiuose tako įprastą vištieną keičiame traškios vištienos gabaliukais, ir štai – greitojo maisto restoranas namuose. Į kompaniją vištienai siūlome lengvą jogurtinį Šiuose tako įprastą vištieną keičiame traškios vištienos gabaliukais, ir štai – greitojo maisto restoranas namuose. Į kompaniją vištienai siūlome lengvą jogurtinį padažą ir šiek tiek žalumynų. Ir skanu, ir greita, ir gražu pažiūrėti. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos filė
8 vienetai tortilijų (naudojome "Santa Maria" vidutinio dydžio)
250 gramų jogurto, natūralaus
200 gramų sultenių
100 gramų parmezano sūrio (tarkuoto)
50 gramų prieskonių mišinys traškiai vištienai (naudojome "Santa Maria")
16 gramų prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria" sūrio skonio)
1 šaukštelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 225 °C. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
2.
Supjaustykite vištieną nedideliais gabaliukais.
3.
Dideliame dubenyje sumaišykite prieskonių mišinį traškiai vištienai ir tarkuotą sūrį.
4.
Dėkite pjaustytą vištieną ir sumaišykite su prieskoniais taip, kad visi gabaliukai būtų padengti prieskoniais.
5.
Vištienos gabaliukus išdėliokite ant popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepkite 15-20 minučių, kol vištiena bus visiškai iškepusi.
6.
Padažui sumaišykite jogurtą su sūrio skonio prieskonių mišiniu ir citrinos sultimis.
7.
Tortilijas pašildykite pagal instrukciją, esančią ant pakelio.
8.
Ant pašildytų tortilijų dėkite po saują sultenių, kelis traškios vištienos gabaliukus ir pašlakstykite jogurtiniu padažu.
9.
Kad tako įdaras laikytųsi tvirčiau, apatinį tortilijos kraštą kiek užlenkite link viršaus, suformuodami kišenę. Tuomet link centro užlenkite abu tortilijos šoninius kraštus. Skanaus!
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital